Building Group Jansen

Iris Ziekenhuizen Zuid, Etterbeek-Elsene

In opdracht van Iris ziekenhuizen Zuid  heeft Jansen the Building Company het NEW tech- gebouw op de campus van Etterbeek-Elsene volledig ingericht.
In dit gebouw is een daghospitaal, een gloednieuw operatiekwartier, een dienst intensieve zorgen en een sterilisatiedienst ondergebracht. Dit project was opnieuw een staaltje van één integrale benadering door Jansen. Naast de volledige binnenafwerking werd er ook gekozen voor onze systeemwanden van Maars Jansen Living Walls en onze divisie Jansen Cleanrooms zorgde voor de inrichting van de operatiezalen.
Bij Jansen zetten we graag de puntjes op de i en ontzorgen we onze klanten graag met onze overkoepelende dienstverlening.

Het ontwerp zorgt ervoor dat er veel licht binnen komt in grote open ruimtes. Zodat de patiënten zich rustig en welkom voelen en dat het personeel hun beroep onder de best mogelijke omstandigheden kan uitoefenen.
In de PU vloer werden tekeningen verwerkt van kunstenares Jeanet Honig uit Zwitserland.

Het nieuwe daghospitaal is ontworpen om het gevoel van wachttijd te beperken .
Het nieuwe operatiekwartier met 4 zalen maakt gebruik van hoogtechnologische apparatuur en is vlak bij de dienst intensieve zorgen gelegen.
Op het gelijkvloers zijn er nog eens 4 operatiezalen aanwezig.

Architect Assar Architects
Activiteiten
Producten